SAP OutSystems Integratie in nederland

SAP LowCode in Nederland


Geinteresseerd in usecases in nederland over versnelde levering van SAP applicaties met OutSystems? SAP geïntegreerd met OutSystems vult SAP aan met de functionaliteit die nodig is. Tijdens de ontwikkeling helpt de visuele editor van OutSystems ontwikkelaars bij het vinden van SAP BAPI's. Tijdens runtime controleert OutSystems SAP integraties en laat een ontwikkelaarsteam weten over eventuele fouten of prestatieproblemen.
 
Met OutSystems en B-Synergy kan elke ontwikkelaar de beschikbare SAP functies ontdekken en doorbladeren. Het vinden van de BAPI of ZBAPI voor een specifieke functie is eenvoudig, zelfs met beperkte of geen kennis van SAP.

De Specifiek voor LowCode platformen ontwikkelde SAP-LowCode connector levert alle functionaliteiten die u nodig heeft. Beveiliging en data caching maar zelfs het stagen van prijs gegevens kan door de SAP LowCode connector van B-Synergy voor u gereld worden.

Voor OutSystems betekend dat u zelf geen staging tabellen hoeft te maken en in complexe functionliteit hoeft u zelfs de bapi's niet meer via OutSystems aan te roepen. Dit scheelt uw ontwikkelaars veel tijd. Ook is natuurlijk security belangrijk dit is volledig voor u geregeld door onze slimme SAP LowCode connector.

Maar er is meer, u heeft nog meer platformen, zoals CRM systemen of SRM systemen? Misschien maakt u al gebruik van het nieuwe RAD platform voor mobile applicaties van google, Flutter of van een LowCode platform dat geen SAP connector heeft zoals WaveMaker"? Ook deze kunt u nu moeiteloos aansluiten op uw SAP systems. Wilt u meer weten? Neem snel contact op met B-Synergy de SAP LowCode expert!
  
Uw Partner voor SAP OutSystems en meer...
Om het SAP systeem te ontsluiten, kozen veel bedrijven waaronder Beeztees, Almatis, TNO en Heineken voor het snelle applicatie delivery platform van OutSystems en B-Synergy voor hun senior OutSystems ontwikkelaars en SAP Experience..Dit noemen wij een SAP OutSystems Architectuur. (Of OutSystems SAP Architectuur).

Beeztees werkt al 10 jaar samen met B-Synergy, een IT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP en LowCode, in een duurzaam partnerschap. B-Synergy is expert in het integreren van SAP met Low Code en RAD platformen  B-Synergy startte bij Beeztees met een automatiseringsproject van het orderproces en ontwikkelde zich volgens CEO Job Van Riel tot een strategische partner die niet alleen ondersteuning biedt bij de ontwikkeling van nieuwe IT-toepassingen, maar ook business input levert.
 
 "B-Synergy begeleidt ons in het hele proces, van concept tot realisatie. De consultants van B-Synergy helpen ons om slimmer en efficiënter te werken." De ontwikkeling vindt plaats via georganiseerde sprints met volgens Zijlmans "aanzienlijke tijdwinst en goede kennisoverdracht tijdens de sprintreviews en productreviews." 
Secure SAP-OutSystems Architecture
B-Synergy wil een partner zijn die zich niet beperkt tot het verkopen van OutSystems projecten. B-Synergy voegt waarde toe door het constant monitoren van de SAP strategie en SAP applicaties. Zo draait B-Synergy haar eigen S/4HANA systemen om constant de technische implicaties van nieuwe producten, innovaties en samenwerkingen door SAP te monitoren.

B-Synergy is ook geïnteresseerd in de go to market strategie van SAP en OutSystems. De hoge kosten die gepaard gaan met zowel SAP als OutSystems licenties moeten voorspelbaar zijn. Onduidelijkheid over de licentiestrategie van SAP en OutSystems roept veel vragen op bij klanten. Als u vragen heeft lees dan zeker onze engelstalige digest over het onderwerp licenties door B-Synergy in de SAP-OutSystems LinkedIn groep 

Ook voor klanten die meerdere LowCode of RAD platformen zoals Mendix, OutSystems, Flutter, ThinkWise of Wavemaker in hun systeemlandschap hebben, kunnen wij waardevol advies geven. B-Synergy heeft een volledig geïntegreerde SAP S/4HANA stack draaien met het SAP RAD Platform by Mendix volledig operationeel voor onderzoeksdoeleinden. Als u bepaalde concepten wilt testen die SAP, Mendix, OutSystems of een andere LowCode of RAD leverancier u proberen te verkopen, neem dan contact op met B-Synergy om toegang te krijgen tot een volledig operationeel SAP-OutSystem, Mendix of WaveMaker LowCode systeem.
 
Als u overweegt nieuwe software te implementeren om uw bedrijfsprocessen in SAP ECC, SAP S/4HANA of SAP Hybris te ondersteunen of te verbeteren, hebt u wellicht de keuze om een kant-en-klaar product te kopen in plaats van uw eigen programma in SAP te ontwikkelen. Het lijkt misschien logisch om te kiezen voor een kant-en-klare oplossing, maar dit brengt voor- en nadelen met zich mee die u in overweging moet nemen voordat u een beslissing neemt. Softwarepakketten die op het OutSystems platform draaien hebben het voordeel dat u de verpakte software snel aan uw exacte eisen kunt aanpassen zonder het voordeel van verpakte software zoals kostenvoordelen te verliezen.

 
 
SAP is uitgerust met functies voor het creëren of bijwerken van bedrijfsobjecten zoals verkooporders, inkooporders, fabrieksonderhoudsorders, enz. B-Synergy en OutSystems hebben in nauwe samenwerking de functionaliteit in OutSystems geïmplementeerd om deze functies te kunnen gebruiken.  B-Synergy heeft 10 jaar ervaring met het bouwen van SAP-OutSystems oplossingen. Alle door B-Synergy geleverde pakketten worden geleverd met een servicecontract voor zorgeloze implementatie, onderhoud en upgrades van uw door u geconfigureerde pakketoplossing zoals het Mobile Plant Maintenance Platform of de e-commerce procure-to-pay-suite .
Sommige pakketoplossingen dekken niet-functionele vereisten zoals beveiliging of data caching. Deze modules kunnen afzonderlijk worden geïnstalleerd en worden gratis meegeleverd met het platform. B-Synergy is zich echter zeer bewust van de veiligheid en de risico's die onveilige SAP-OutSystems integratie met zich meebrengt voor bedrijven. Daarom kunnen de beveiligingsmodules worden geïmplementeerd wanneer dat nodig is na een grondige analyse van uw SAP-OutSystems installatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met B-Synergy
OutSystems
Staffing & Projecten
SAP
Procure-to-pay suite
SAP
Mobile Plant Maintenance
B-Synergy
B-Synergy Nederland
B-Synergy
B-Synergy International
SAP-Low Code
Integration
Click here to see your activities